Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ιστορική αλλαγή προπονητικού κέντρου!



Η αλλαγή του προπονητικού κέντρου της ομάδας μας έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, είναι πλέον γεγονός!

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των διοικούντων το ποδοσφαιρικό τμήμα αποχωρεί οριστικά από τις εγκαταστάσεις της Ποριάς και στο εφεξής θα γυμνάζεται στο προπονητικό κέντρο του γηπέδου του Δισπηλιού.

Στην εν λόγω απόφαση συνέβαλλε το γεγονός ότι ο χώρος των αποδυτηρίων δε διέθετε τη στοιχειώδη υγιεινή, ενώ ταυτόχρονα ο αγωνιστικός χώρος δε πληρούσε τις προϋποθέσεις, θέτοντας καθημερινά σε υψηλό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Όσο για την επιλογή του Δισπηλιού, έχει να κάνει τόσο με την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όσο και των νεόχτιστων αποδυτηρίων, καθώς και με το ότι καμία ομάδα δεν αγωνίζεται, αλλά ούτε και χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο.

Η εν λόγω είδηση ήχησε ευχάριστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε μια ακόμη κίνηση που θέτει σε γερές βάσεις τα θεμέλια του συλλόγου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τα μεγαλεπίβουλα σχέδια της διοίκησης για γιγάντωση του συλλόγου και δυναμική επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Η πρώτη προπόνηση στις νέες εγκαταστάσεις θα λάβει χώρα σήμερα, με ώρα συγκέντρωσης να έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου