Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πάνοπλη στη Πρέβεζα!



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καστοριάς, που εκστρατεύει χωρίς απουσίες στη Πρέβεζα, με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα τη φέρουν ακόμη πιο κοντά στο πρωταρχικό στόχο της παραμονής.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού οι παίκτες της ομάδας μας ξεκίνησαν προθέρμανση με μπάλα και στη συνέχεια έδωσαν έμφαση στη κατοχή μέσα από passing game σε αγωνιστικά τετράγωνα.

Επιπρόσθετα δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της τακτικής, καθώς επίσης και στις στημένες φάσεις, από τις οποίες η ομάδα έχει φτάσει ούκο λίγες φορές στην επίτευξη αρκετά κρίσιμων τερμάτων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ανδρέας Λέτσιος -που έπειτα από αρκετό καιρό δε πονοκεφαλιάζει για προβλήματα απουσιών- γνωστοποίησε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός μόνο το νεαρό Πατσιόπουλο που έχασε ορισμένες προπονήσεις μες την εβδομάδα.

Ως εκ τούτου οι εκλεκτοί του Βολιώτη τεχνικού που τη Κυριακή θα εκπροσωπήσουν τα <<καναρίνια>> είναι οι εξής παρακάτω:

Μουρζίδης, Τσόπρας, Λαζαρίδης, Τούλιος, Αναγνωστόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Κεφάλας, Σολομωνίδης, Γανόλης, Ποπζαφίροφ, Τερέζιου, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Χριστοφορίδης, Σαββαϊδης, Κουρτίδης και Σαραφιανός.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως αύριο θα υπάρξει ρεπό για το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου οι παίκτες να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να πάνε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι στο παιχνίδι, που αναμένεται να καθορίσει πολλά όσο αναφορά τη μάχη της παραμονής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου