Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το come back του Σουμέλα!



Επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (21/3) στο προπονητήριο της η Καστοριά με το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο το Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Η σημαντικότερη είδηση ήταν ασφαλώς η επιστροφή του Ανδρέα Σουμέλα που έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπαίκτες του, στη πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησε μετά τη σημερινή άφιξη του στην ακριτική πόλη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο νεαρός άσσος εξέπληξε ευχάριστα με το άριστο επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και από τη στιγμή που έβγαλε κανονικό ολόκληρο το πρόγραμμα, φώναξε παρών στο προπονητή του, αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Όσο αναφορά την εκγύμναση των παικτών ξεκίνησε όπως συνήθως μέσα από προθέρμανση με μπάλα, για να συνεχιστεί με ασκήσεις ταχύτητας στοχεύοντας στη καλυτέρευση της φυσικής τους κατάστασης.


 
Επιπρόσθετα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής, δίνοντας παράλληλα έμφαση στα τελειώματα φάσεων και τα στημένα, προτού ολοκληρώσουν μέσα από δίτερμα.

Ξεχωριστά γυμνάστηκαν κάτω υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων οι δύο γκολκίπερ, (Μουρζίδης και Σαραφιανός) καθώς επίσης ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
 
 
Επόμενη προπόνηση με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το παρόν θα δώσουν τα τμήματα ακαδημίας του συλλόγου που θα φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας, καθώς και οποιοσδήποτε οπαδός το επιθυμεί, από τη στιγμή που -όπως έχουμε ανακοινώσει από τη Τετάρτη- η εν λόγω προπόνηση θα είναι ανοιχτή προς τους φιλάθλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου