Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Προπονήσεων συνέχεια



 
Στη τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Δόξα Κρανούλας στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο, που επικέντρωσε σήμερα τη προσοχή του στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ Καστοριάς ξεκίνησαν με παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας για να συνεχίσουν μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα, δίνοντας μετέπειτα έμφαση σε ταχυδυναμικές ασκήσεις.

Ακολούθησαν τελειώματα φάσεων στις δύο εστίες, ενώ στο φινάλε υπήρξε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό με το προπονητή του συλλόγου να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας των επόμενων αγώνων.

Μοναδικός απών ήταν ο νεαρός Πατσιόπουλος, ενώ προφυλάχθηκε εκ νέου ο Τούλιος, που δεν υπολογίζεται για το ερχόμενο ματς μιας και αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη Τρίτη.

Επόμενη προπόνηση με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι, έχει οριστεί αύριο το μεσημέρι (ωρα 16:00) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου