Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Και τώρα η Κρανούλα!


 

Παρουσία όλων των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών που επέστρεψαν μετά το χθεσινό ρεπό στις επάλξεις τους οι <<γουναράδες>> ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου -δίχως αύριο- ματς απέναντι στη Δόξα Κρανούλας.

Το πρόγραμμα μετά τη προθέρμανση, ξεκίνησε με εντατικές ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας για να συνεχιστεί μέσα από εντατικές αερόβιες ασκήσεις.

Επιπρόσθετα οι παίκτες του Ανδρέα Λέτσιου δούλεψαν στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής, καθώς και τα τελειώματα φάσεων, ενώ ολοκλήρωσαν την εκγύμναση τους μέσα από δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος που ανεβάζει καθημερινά στροφές, ενώ αντίθετα οι έτεροι δύο νεοαποκτηθέντες (Μαντζάνας και Σουμέλας) έβγαλαν κανονικά το υπόλοιπο πρόγραμμα, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του για αύριο το μεσημέρι και πιο συγκεκριμένα στις 16:00, όταν και θα συγκεντρωθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για την επόμενη προπόνηση δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις ταχυδύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου