Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Προπόνηση έκπληξη με τις φωτογραφίες να μιλούν από μόνες τους!




Σε μια πολύ ξεχωριστή προπόνηση, πέρα για πέρα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, το ποδοσφαιρικό τμήμα παραβρέθηκε σε αίθουσα γνωστού γυμναστηρίου της πόλης μας όπου γυμνάστηκε πέρα από τα συνηθισμένα σε ρυθμούς Capoeira!
 



Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη μορφή πολεμικής τέχνης με Βραζιλιάνικες καταβολές, γεγονός που ενθουσίασε ιδιαίτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα απολαμβάνοντας μαθήματα διδασκαλίας από τους κορυφαίους του είδους!
 
 

Με τον τρόπο αυτό οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και παράλληλα να αποφορτιστούν με τα πειράγματα να μη λείπουν ανά μεταξύ τους.
 
 
 
Συνέχεια στο εξαιρετικό κλίμα παραμονές ενός πολύ κρίσιμου αγώνα, δόθηκε σε καφετέρια της περιοχής με τους παίκτες να εναλλάσσουν απόψεις γύρω από τις διάφορες πλευρές του αθλητισμού.
 
 
Όσο αναφορά τώρα το αγωνιστικό σκέλος ο Ανδρέας Λέτσιος συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, (αναφέρονται αναλυτικά στο παρακάτω άρθρο) την οποία όπως και σε κάθε εκτός έδρας ματς έτσι και τώρα θα συνοδέψουν ο Γενικός Αρχηγός και ο Υπεύθυνος Τύπου.



 
Το ραντεβού για αύριο έχει δοθεί στις 11:30 το πρωί με την ομάδα να γευματίζει σε εστιατόριο της πόλης και εν συνεχεία να αναχωρεί οδικώς για τη Κρανούλα όπου στις 16:00 θα αντιμετωπίσει τη τοπική Δόξα.



 
Λόγω του γεγονότος ότι τα δημοσιογραφικά θεωρία στο Δημοτικό Στάδιο της Κρανούλας δε προσφέρονται για ζωντανή περιγραφή, αναφέρουμε στο φίλαθλο κοινό πως δε θα υπάρχει LIVE αναμετάδοση του αγώνα, παρά μόνο ραδιοφωνική κάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου