Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μια ξεχωριστή προπόνηση!



Μέσα σε χαλαρούς και εύθυμους ρυθμούς υπό τη παρουσία μάλιστα των τμημάτων ακαδημιών αλλά και πολυάριθμων οπαδών του συλλόγου, οι <<γουναράδες>> ολοκλήρωσαν πριν από λίγο τη προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με το Κεραυνό Θεσπρωτικού μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.
 

Οι παίκτες της ομάδας αντάλλαξαν πάσες, σουτ ακόμη και πέναλτι (!) έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με τους ανερχόμενους άσσους, για να φωτογραφηθούν εν συνέχεια μαζί τους και στο τέλος να τους κάνουν περιήγηση στο χώρο των αποδυτηρίων.
 
 
Με τη λήξη της προπόνησης ο Ανδρέας Λέτσιος γνωστοποίησε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, επισημαίνοντας πως το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη συγκέντρωση της ομάδας, πριν την έναρξη του ματς θα αποκλείσει έναν ακόμη.

 
 
Εκτός έμειναν ο τραυματίας Τούλιος και ο νεαρός Πατσιόπουλος, καθώς αμφότεροι δε προπονήθηκαν καθόλου μες την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα οι εκλεκτοί του Ανδρέα Λέτσιου είναι οι εξής παρακάτω: Σαραφιανός, Μουρζίδης, Τσόπρας, Λαζαρίδης, Αναγνωστόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Κεφάλας, Σολομωνίδης, Γανόλης, Ποπζαφίροφ, Τερέζιου, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Γεωργιάδης, Χριστοφορίδης, Σαββαϊδης, Ματζάνας, Σουμέλας και Παπαδόπουλος Αλέξανδρος.
 

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως η συγκέντρωση της ομάδας ορίστηκε για αύριο στις 13:00 το μεσημέρι στο Esperos Palace για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι, ενώ στις 2:30 το ποδοσφαιρικό τμήμα θα αναχωρήσει για το περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.
 
 
<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το κοινό που ανταποκρίθηκε τόσο θερμά στο κάλεσμα των ποδοσφαιριστών και ανανεώνει το ραντεβού με τον κόσμο για αύριο –στις 16:00- στο κρίσιμο αγώνα απέναντι στο Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Σας περιμένουμε όλους εκεί! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου