Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Με 19αδα κόντρα στο Σουφλί




Με μεσημεριανή προπόνηση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού τη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καστοριάς για τον επικείμενο αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στον Έβρο Σουφλίου.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες παραμονές των παιχνιδιών ο Πασχάλης Δημητρίου χορήγησε ρεπό στους παίκτες του για την ημέρα του Σαββάτου σε μια κίνηση αποφόρτισης πριν τη κυριακάτικη αναμέτρηση.

Επιπρόσθετα ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 μέλη και θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής για να γευματίσει στο εστιατόριο ‘’Χλόη΄΄ προτού συνέχεια μεταφερθεί στο περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.


Εκτός έμειναν οι τραυματίες και εικονιζόμενοι Σαββαϊδης, Τσαμασλίδης που προτιμήθηκε να προφυλαχθούν, για να είναι πανέτοιμοι στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Δράμα, καθώς επίσης Παπαδόπουλος και Καρανάσιος, ενώ αντίθετα επέστρεψε μετά από καιρό ο Κεφάλας.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή στελεχώνουν οι εξής: Κοκκινίδης, Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Τσόπρας, Αθανασιάδης, Σουμέλας, Φράγκος, Καλαϊτζίδης, Μηλιάτης, Δημητριάδης, Ντάμζι, Γανόλης, Σαπανίδης, Καραθάνας, Γεωργιάδης, Μπορόζης και Κεφάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου