Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Το τρίτο ημίχρονο τις αναμέτρησης!




Ας δούμε τις δηλώσεις των δύο προπονητών που ανέλυσαν το ματς από τη δική τους πλευρά στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Πασχάλης Δημητρίου πήρε πρώτος το λόγο επισημαίνοντας πως η Καστοριά πλήρωσε τον ενθουσιασμό του Άρη.

Ο τεχνικός της ομάδας παραδέχθηκε πως οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ και τη σημαντική συνεισφορά του κόσμου, πήραν τη μεγάλη ώθηση για να φτάσουν στην επικράτηση.



Μετά το 25ο λεπτό η Καστοριά ισορρόπησε πλήρως το παιχνίδι και αν ήταν λίγο πιο εύστοχη στη τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με ισόπαλο το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης κλείδωσε το ματς με δύο γκολ από στημένες φάσεις που ήταν και η μεγάλη πληγή της Καστοριάς.

Παρόλα αυτά εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, κάνοντας λόγο για σημαντικά περιθώρια βελτίωσης.

Κλείνοντας ευχήθηκε στους γηπεδούχους να είναι περαστικοί από τη κατηγορία επιστρέψουν σύντομα εκεί οπού ανήκουν!

Από την άλλη  πλευρά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ξεκίνησε με ένα μακρύ πρόλογο αναλύοντας όλα όσα συνέβησαν εξωαγωνιστικά τις προηγούμενες εβδομάδες στον Άρη, με συνέπεια ο σύλλογος να αγωνιστεί στη Τρίτη και όχι τη Δεύτερη Εθνική κατηγορία.


Τα γεγονότα αυτά επισκίασαν την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση των παικτών του, για τους οποίους πάντως μίλησε παρακάτω με τα καλύτερα λόγια, βγάζοντας επιπρόσθετα το καπέλο στους οπαδούς για τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Πιο αναλυτικά: << Περάσαμε δύσκολα, όλοι γνωρίζετε τις καταστάσεις που βιώσαμε κι όσο κι αν προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε αυτές τις καταστάσεις να μας αποπροσανατολίσουν, πάντα έμπαιναν στο μυαλό μας και μας εμπόδιζαν.

Τώρα αρχίζει και ηρεμεί ο σύλλογος και αυτό οφείλεται και στη διοίκηση, γιατί αν δεν λύνει τα προβλήματα, δεν θα υπάρχει ηρεμία. Σε όλες τις θέσεις χρειάζεται επιλεκτική ενίσχυση η ομάδα. 


Στόχος δεν είναι να διακρίνεται ο Άρης φέτος, αλλά να εμφανίσει κάποια αγωνιστικά στοιχεία να κατευθύνουν την σκέψη μας στην Super League.

Η άνοδος δεν είναι διαπραγματεύσιμος στόχος, δεν μπορεί να είναι διαφορετικά. Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτούς τους 10 μήνες ώστε να καταδείξει του χρόνου η ομάδα ότι την πνίγει αυτή η κατηγορία.

Με το πέρας του χρόνου θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Τα δείγματα των στοιχείων που έδειξε η ομάδα θα είναι πολλαπλάσια όσο περνάει ο καιρός» για να επισημάνει στη συνέχεια το σκεπτικό που ξεχωρίζει τον Άρη και πόσα διαφορετικά ήταν τα πράγματα πριν λίγο καιρό:

«Δεν λειτουργούμε ως ομάδα Γ’ Εθνικής. Οι 7-8 μέρες απραξίας κατέστρεψαν πολλά από τα στοιχεία που είχαμε δουλέψει. Τίποτα δεν θύμιζε εκείνα τα παιδιά που είχαν δημιουργήσει ένα διαφορετικό εύρος γνώσης.

Θα επανέλθουμε. Όλοι διακρίνατε ότι υπήρχε μια ομάδα που προσπαθούσε κάτι να κάνει»

Δε γινόταν φυσικά να μην αναφερθεί στο κομμάτι του κόσμου, που παρά τις δύσκολες στιγμές στάθηκε κοντά στην ομάδα, αποτελώντας το 12ο παίκτη στη προσπάθεια αναγέννησης του.
<< Η παρουσία του κόσμου κατέδειξε τη δυναμική που έχει αυτός ο σύλλογος. Είμαστε εδώ για να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική, η οποία δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, απλά έπρεπε να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να την αναδείξουν.


Ήταν θερμότατη η παρουσία τους, σε σημείο συγκίνησης γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα και ήρθαν σήμερα στο γήπεδο>>.

Ερωτώμενος τέλος από τον Υπεύθυνο Τύπου για τη σημερινή μονομαχία με το γιό του Γιάννη, που αγωνίζεται στην ομάδα μας, έδειξε φανερή διάθεση να μην επεκταθεί:

«Με πλημμύρισαν πολλά συναισθήματα, αλλά αν τα εξωτερικεύσεις χάνουν την αξία τους. Αφορούν ένα οικογενειακό περιβάλλον. Αν βγει σε κοινή θέα, χάνουν την αξία τους… Τα κρατάω για μένα και την οικογένειά μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου