Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσίαση παλιών και νέων παικτών




Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο ΑΓΣΚαστοριάς παρουσίασε παλιά και νέα αποκτήματα, που έγιναν ιδιαίτερα αποδεκτά από το φίλαθλο κοινό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου αφού αρχικά επισήμανε το λόγο που ανέλαβε την ευθύνη να καθοδηγήσει το ιστορικό σωματείο, ευχαρίστησε τους περσινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατόρθωσαν να πετύχουν το στόχο της παραμονής, ξεκινώντας τη παρουσίαση εξ αυτών.




Πρώτος που ανέβηκε ήταν ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος παίκτης της περσινής περιόδου, Δημήτρης Σαββαϊδης, ο οποίος απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις και θα συνεχίσει να φορά και τη νέα σεζόν τα ερυθροκίτρινα.




Ακολούθησε ο Γιώργος Κεφάλας, η παραμονή του οποίου πιστώνεται εξίσου ως μια μεγάλη επιτυχία της καινούργιας διοίκησης, δεδομένης τόσο της αγωνιστικής του αξίας, όσο και της περσινής ονειρεμένης χρονιάς που πραγματοποίησε.



Τρίτος κατά σειρά ήταν ο Στέργιος Μπαϊρακτάρης, ο παλαιότερος που υπάρχει στο ρόστερ και ο μοναδικός που συνεχίζει από τη σεζόν όπου η οποία αγωνίζονταν στο τοπικό!




Αμέσως μετά ήταν η σειρά του Χρήστου Γανόλη, που ηγείται της γραμμής κρούσης για δεύτερη διαδοχική χρονιά.




Μετέπειτα, ο συνονόματός του, Χρήστος Χριστοφορίδης, καθώς αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.





Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι δύο Κορησιώτες, με τον Ανδρόνικο Γεωργιάδη και το Θεόδωρο Τσόπρα να παίρνουν πέρσι το βάφτισμα του πυρός και να αφήνουν υποσχέσεις για μια ακόμη καλύτερη σεζόν.



Τόσο ο φέρελπις ακραίος μπακ, όσο και νεαρός επιθετικός (απεικονίζεται κάτω) έδειξαν ότι έχουν όλα τα εχέγγυα να πετύχουν μεγάλα πράγματα και αποτελούν τα μεγάλα στοιχήματα για φέτος!




Ακολούθησε ο Δημήτρης Τσαμασλίδης που θα αποτελεί και φέτος αιχμή του δόρατος, αγωνιζόμενος στη κορυφή της επίθεσης.




Η παρουσίαση των παλιών παικτών έκλεισε με τον Ανδρέα Σουμέλα, που μπορεί τον Ιανουάριο να αποχώρησε με προορισμό το Πιερικό, ωστόσο τη κρίσιμη ώρα επέστρεψε και βοήθησε τα μέγιστα στη σωτηρία της ομάδας.




Περνώντας τώρα στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα η αυλαία άνοιξε με το Γιάννη Καλαϊτζίδη, που τη περασμένη σεζόν ξεχώρισε με τα χρώματα του Κιλκισιακού.




Ακολούθησε Λάμπρος Σπυρίδων που έρχεται από τα Ιωάννινα, γαλουχημένος στις ακαδημίες του ΠΑΣ. Όπως φάνηκε στις πρώτες του αναγνωριστικές δηλώσεις, απέφυγε τα μεγάλα λόγια, τονίζοντας πως προτιμά να μιλά μες στο γήπεδο.

Η ομολογουμένως εντυπωσιακότερη κίνηση ήταν η απόκτηση του Δημήτριου Παπαδόπουλου από τον Ηρακλή, που φανερά ευδιάθετος φωτογραφήθηκε με τη νέα του –εξίσου ιστορική- φανέλα.




Η συνέχεια άνηκε σε ένα δικό μας παιδί, το Βασίλη Μηλιάτη που επέστρεψε στους <<γουναράδες>> δύο χρόνια μετά, έχοντας στο μεσοδιάστημα αγωνιστεί στη Κ-20 του Άρη και το συμπολίτη Κάστορα.




Ανάλογη και η περίπτωση του Θανάση Μπορόζη, που γυρνά στη Καστοριά, ένα μόλις χρόνο μετά την αποχώρηση του, ενώ πέρσι συνυπήρχε στους <<βυσσινί>> με το Μηλιάτη.




Από το Κεραυνό Χιλιοδένδρου αποκτήθηκε ο Χρήστος Δημητριάδης που έρχεται με εξαιρετικές συστάσεις, ενώ θα πρέπει να τονισθεί πως μόνο άγνωστος δεν είναι στην ομάδα, καθώς από το περασμένο Μάρτιο και μετά μετείχε ανελλιπώς σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας, αφήνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής!




Τα ίδια ισχύουν και στη περίπτωση του νεαρού γκολκίπερ Ηλία Μουρατίδη, που στις προπονήσεις συμπλήρωνε τους Μουρζίδη και Σαραφιανό στη τριάδα τερματοφυλάκων, έχοντας αποδείξει το ταλέντο του και ερχόμενος έτσι φουριόζος από το Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, όπου άνηκε μέχρι πρότινος.




Επόμενο απόκτημα ο 25χρονος μέσος, Σαπανίδης Γιώργος. Γνώστης της κατηγορίας εντυπωσίασε με τη σταθερότητα και τη συνοχή του στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ερχόμενος με υψηλές φιλοδοξίες στη Καστοριά για το κάτι παραπάνω.




Σειρά είχε ο Αλέξανδρος Σπανός, που ανήμερα της ονομαστικής του εορτής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και απέσπασε τα χειροκροτήματα των παρεβρισκόντων.




Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ με το Κοκκινίδη που τα τελευταία δύο χρόνια πρωταγωνιστούσε στη κατηγορία με τα χρώματα της Κοζάνης.

Συν τοις άλλοις αποκτήθηκε και δεύτερος γκολκίπερ. Πρόκειται για το Νίκο Τσουτουλίδη (που έρχεται από τη Δόξα Δρύμου Θεσσαλονίκης) να δημιουργήσει υγιή ανταγωνισμό για μια θέση στο αρχικό σχήμα.



Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ομάδας, παρουσίασε τον 19χρονο ταλαντούχο επιθετικό, Αλέξανδρο Καραθάνο, που αποκτήθηκε από το Πιερικό.




Με πολλές επιθετικογενείς αρετές και μεγάλη έφεση στο γκολ είναι και ο Γιάννης Ντάμζι που αγωνιζόταν τόσο στην Αναγέννηση Επανομής (Β’ Εθνική) όσο και στη Κ-20 του Άρη.




Εμπειρία και από το εξωτερικό προσέδιδε η παρουσία του Παύλου Περήφανου που έκανε λόγο για μεγάλη τιμή, να φορά την εν λόγω ένδοξη φανέλα!




Λύση ποιότητας στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, (εξίσου από τη Πτολεμαϊδα) με ιδιαίτερα ενθαρρυντικές συστάσεις στο βιογραφικό του.

Ο Σάκης Καρανάσιος που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής των <<γουναράδων>> έρχεται από το Κάστορα, αποφασισμένος να παλέψει για μια θέση στην 11αδα.




Το φινάλε στους γηγενείς ποδοσφαιριστές έγινε με έναν ακόμη παλιό γνώριμο, το Βασίλη Αθανασιάδη από τη Μεσοποταμία, που τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Πυρσό Γρεβενών. Ο 25χρονος μέσος απέρριψε τη πρόταση ανανέωσης των <<πρασίνων>> και γυρνώντας αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην ομάδα όπου γαλουχήθηκε.




Για το τέλος όμως έμεινε και το καλύτερο. Η εταιρεία IVAN International Sports γνωστοποίησε τη σύναψη συμφωνίας με τρεις ποδοσφαιριστές από τη Τρίτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.



Πρόκειται φυσικά για παίκτες ανωτέρου επιπέδου που έρχονται προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και παράλληλα να ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου.




Ο λόγος για τον Φερνάντεζ Σάντσεζ, και τον Φερνάντες Χιμένες (κατά σειρά) από την Ισπανία, ενώ κάτω απεικονίζεται ο Αντριάνο Καρντόζο που γεννήθηκε στη Βραζιλία, αλλά είναι πολιτογραφημένος Ισπανός. 



Αμφότεροι αγωνίζονται στις θέσεις της επίθεσης και αναμένεται με τη παρουσία τους να ισχυροποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τη γραμμή κρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου