Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλάζει η ώρα των αγώνων



Μισή ώρα νωρίτερα πάει η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς η ομοσπονδία έχει γνωστοποιήσει πως όλα τα ματς, όλων των ομίλων θα ξεκινούν στις 16:30.

Η ομάδα μας φιλοξενεί τον Εθνικό Αγιονερίου στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς, τη στιγμή που διεξάγονται παράλληλα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Σε ένα ντέρμπι που πέρσι διεξήχθη στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής η Καβάλα υποδέχεται τη Δόξα Δράμας, ενώ ο Άρης μετά τη σημαντική νίκη επί της Καστοριάς, δοκιμάζεται στην έδρα του Καμπανιακού.

Ο Πανσερραϊκός παίζει στην έδρα του απέναντι στο νεοφώτιστο Απόλλωνα Αρναίας, ενώ τα Γιαννιτσά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απέναντι στο φορμαρισμένο Έβρο Σουφλίου.




Από εκεί και πέρα Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Άρης Ακροποτάμου κοντράρονται σε έναν αγώνα με δέουσα σημασία για τη μάχη του υποβιβασμού, ενώ ανάλογο είναι το κλίμα στην Ελευθερούπολη, όπου ο τοπικός Ορφέας έχει μικρό αβαντάζ απέναντι στους Αμπελόκηπους.

Τέλος στη Φλώρινα η Θύελλα Φιλώτα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα κυνηγήσουν το 2/2 έχοντας αμφότερες μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση.



Πιο αναλυτικά:

Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Ορφέας Ελευθερούπολης – Δόξα Αμπελοκήπων
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου
Καμπανιακός – Άρης
Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου
Καβάλα – Δόξα Δράμας
Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας
Έβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου