Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων!




Δε θα εκδράμει τη Κυριακή στη Δράμα η ομάδα μας, καθώς η διοργανώτρια αρχή δια στόματος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού, αποφάσισε την αναβολή όλης της αγωνιστικής δραστηριότητας για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.

Μια αναβολή που σε καμία των περιπτώσεων δε λύνει τα προβλήματα στον ελληνικό αθλητισμό και φυσικά δε μπορεί να ρίξει <<στάχτη>> στα μάτια του κόσμου για όσα έγιναν.

Εάν αυτός είναι ο σκοπός της αρμόδιας επιτροπής τότε έχει ήδη αποτύχει παταγωδώς.

Είναι χρέος για τους ιθύνοντες που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις να γνωρίζουν πως η ματαίωση των παιχνιδιών δε χρυσώνει το χάπι και απαιτούνται άλλους είδους τρόποι για την αντιμετώπιση και τη καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Πάνω από όλα ωστόσο εκείνο που θα έπρεπε πρωτίστως να ξέρουν είναι πως η τιμή ενός αδικοχαμένου ανθρώπου δεν αποκαθίσταται με μια στιγμιαία αναβολή, αλλά με τη παραδειγματική τιμωρία των <<κάφρων>>!


Θα είναι προτιμότερο λοιπόν να παρθούν πιο σκληρά και κυρίως ουσιώδη μέτρα. Και αυτό γιατί καμία αναβολή αθλητικής δραστηριότητας δε θα φέρει πίσω τη ζωή που χάθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου