Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ανασκόπηση δεύτερης ημέρας




Με τη μεγάλη έκπληξη να σημειώνεται στο Καυτατζόγλειο όπου ο θεωρητικά γηπεδούχος Καμπανιακός σημείωσε την ενδοξότερη νίκη στην ιστορία του, συντρίβοντας 3-0 τον Άρη και στρέφοντας πάνω του τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων όλης της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας.

Υγιεινός περίπατος για Πανσερραϊκό που επιβλήθηκε πιο άνετα από όσο φανερώνει το τελικό 3-1 επί του Απόλλωνα Αρναίας, ενώ το σκορ της ημέρας έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη με το νεοφώτιστο Εθνικό να βάζει τα γυαλιά στον έμπειρο Ακροπόταμο, κάνοντας κυριολεκτικά πάρτι με το ευρύ 4-0.

Νικήτρια στο ντέρμπι που πέρσι διεξήχθη στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής βγήκε η Καβάλα, ξεπερνώντας δύσκολα στο Ανθή Καραγιάννη το εμπόδιο της μαχητικής Δόξα Δράμας, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας σημείωσε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που με παλικαρίσια εμφάνιση και 9 παίκτες απέδρασε από τη Φλώρινα κερδίζοντας 0-1 τη Θύελλα μέσα στο Φιλώτα.



Δύο στα δύο και για τον Ορφέα Ελευθερούπολης που έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Ηρακλή Αμπελοκήπων και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Τέλος χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση του Έβρου Σουφλίου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, σε ένα σκορ που κολακεύει ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχθηκαν δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν με την αιτιολογία του οφ-σάιντ.

Με το ίδιο σκορ φυσικά έληξε και η αναμέτρηση στη Καστοριά, με την ομώνυμη ομάδα να παραχωρεί λευκή ισοπαλία στον Εθνικό Αγιονερίου.




Ας δούμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Καμπανιακός – Άρης 3-0
Καβάλα – Δόξα Δράμας 2-0
Έβρος Σουφλίου – Γιαννιτσά 0-0
Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου 0-0
Θύελλα Φιλώτα – Κοκκινόχωμα 0-1
Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας 3-1
Ορφέας Ελευθερούπολης – Αμπελόκηποι 1-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 4-0




Και η συνέχεια (3η αγωνιστική – 05/10/2014):

Δόξα Δράμας – Καστοριά
Άρης – Εθνικός Αγιονερίου
Θύελλα Φιλώτα – Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καβάλα
Απόλλων Αρναίας – Έβρος Σουφλίου
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός
Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερ.
Βυζάντιο – Εθνικός Αλεξανδρούπολης


ΥΓ: Και μη ξεχνάτε. Ενημερωθείτε πάντα με στατιστικά και αναλύσεις για τον αμέσως επόμενο αντίπαλο της ομάδας μας στη τελευταία στήλη πάνω δεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου