Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Αναδιάρθρωση σε όλες τις κατηγορίες



Σαρωτικές προμηνύονται οι αλλαγές από τη νέα αγωνιστική περίοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα γεγονός που φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις στις τρεις πρώτες κατηγορίες του.

Σαφώς και η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση γίνεται στη δεύτερη Εθνική, εκεί όπου δύο όμιλοι θα συνενωθούν με σκοπό τη δημιουργία ενός πανίσχυρου ομίλου!

Για το λόγο αυτό άλλωστε θα υποβιβαστούν φέτος οι μισές ομάδες, τόσο από το Βόρειο όσο και από το Νότιο όμιλο, ενώ επιπρόσθετα από τη Superleague θα υποβιβαστούν για πρώτη φορά στα χρονικά τέσσερις ομάδες!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχουμε από την ΕΠΟ, οι εξελίξεις φέρνουν ντόμινο εξελίξεων και στη Τρίτη Εθνική, καθώς το προβιβασμό θα κερδίσουν μόνο οι πρωταθλητές από τους τέσσερις ομίλους, αποκλείοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο ανόδου –μέσω μπαράζ- για τους δευτεραθλητές!

Τέλος ο αριθμός των συλλόγων που θα πιούν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού ορίστηκε στους τέσσερις, γεγονός που σημαίνει πως ο 13ος, ο 14ος, ο 15ος και ο 16ος είναι αυτοί που θα πέσουν στις τοπικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου