Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Προεδρική δήλωση μετά το ματς




Εμφανώς ευδιάθετος και ευχαριστημένος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του συλλόγου Καλλίνικος Νικόλαος, μίλησε στον επίσημο ιστότοπο της Καστοριάς.

<<Έμεινα ικανοποιημένος τόσο από τη προσέλευση του κόσμου, όσο και από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας που πέτυχε την ολική ανατροπή.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές και ένα εξίσου μεγάλο στο φίλαθλο κοινό που ανταποκρίθηκε ξανά στο κάλεσμα μας και έσπρωξε την ομάδα προς τη νίκη και τη πρόκριση.

Όσο μας αγκαλιάζει ο κόσμος τόσο μας δίνει όρεξη και κουράγιο για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με τόσο μεγάλη διάθεση, αφοσίωση και αγάπη.

Ξεκινήσαμε με ήττα στο Χαριλάου, ακολούθησε ισοπαλία με τον Εθνικό Αγιονερίου και τώρα ήρθε επιτέλους η πρώτη μας νίκη που τόσο πολύ περιμέναμε.


Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και η σημερινή επικράτηση μας έδωσε τεράστια χαρά και παράλληλα ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. 

Δεν είναι μόνο ότι προχωράμε στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και το γεγονός πως αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το πρωτάθλημα. >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου