Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Καστοριά vs Εθνικός Αγιονερίου
Πράξη δεύτερη για τη Καστοριά που υποδεχόμενη στο ΔΑΚ το απόγευμα της Κυριακής τον Εθνικό Αγιονερίου, στοχεύει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας και να πανηγυρίσει τη πρώτη επιτυχία της στο πρωτάθλημα απέναντι σε ένα πολύ αξιόλογο και ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο.

Και αυτό γιατί ο σύλλογος από το Κιλκίς διαθέτει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας (Ορφανός, Στεφανίδης, Γκέρτσος) που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν με μία ενέργεια να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Επιπρόσθετα οι <<κυανέρυθροι>> έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής απέναντι στη πανίσχυρη Καβάλα και καλούνται τώρα να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα και μακριά από το σπίτι τους.

Ο Πασχάλης Δημητρίου θα ανακοινώσει την αποστολή αμέσως μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση, έχοντας ευχάριστο πονοκέφαλο από τη στιγμή που μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του ανέτοιμου Γιώργου Κεφάλα και τους τρεις Ισπανούς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Από εκεί και πέρα το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και μετά την ελεύθερη είσοδος που ορίστηκε, άπαντες ευελπιστούν να ζωντανέψουν μνήμες από τα παλιά βλέποντας ένα γεμάτο γήπεδο που θα σπρώξει την ομάδα προς την επικράτηση.

Η έδρα άλλωστε αποτελεί ανέκαθεν το πλέον καταλυτικό παράγοντα στη πορεία του πρωταθλήματος, ενώ γίνεται σαφές πως το εν λόγω ματς είναι από εκείνα που στη ποδοσφαιρική διάλεκτο αποτελούνται <<εξάποντα>> στη μάχη της παραμονής.

Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:30 θα διευθύνει ο Κοζανίτης ρέφερι Μπαϊραμίδης με βοηθούς διαιτητές τους Κωτούλα και Μανάση από το σύνδεσμο Τρικάλων, οι οποίοι για τους λάτρεις της προϊστορίας σφύριξαν τη περσινή σεζόν τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, χωρίς ωστόσο η Καστοριά να γευτεί σε κανέναν εξ’αυτών τη χαρά της νίκης! (Καστοριά – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0, Καστοριά – Καμπανιακός 0-1 και Καστοριά – Εθνικός Φιλιππιάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου