Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο αγιασμός της ομάδας




Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα ο αγιασμός του ΑΓΣΚαστοριάς στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης παρουσία του προέδρου του συλλόγου και φυσικά ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ιερέας ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν στο ιστορικό σωματείο που δίνει μεθαύριο το πρώτο του εντός έδρας αγώνα με τη διοίκηση να απευθύνει γενικό κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό, βάζοντας για πρώτη φορά στα χρονικά της ελεύθερη είσοδος!



Αμέσως μετά τη λήξη της τέλεσης το ποδοσφαιρικό τμήμα μεταφέρθηκε στο προπονητικό κέντρο του Δισπηλιού όπου πραγματοποίησε τη τελευταία σε υψηλή ένταση προπόνηση πριν το κυριακάτικο ματς.

Οι παίκτες έδωσαν έμφαση σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, για να ακολουθήσουν στημένες φάσεις και μετέπειτα τα τελειώματα στις δύο εστίες.




Ο Πασχάλης Δημητρίου και οι παίκτες του ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 09:00 πρωί, όπου με το καθιερωμένο χαλάρωμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου.

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και αύριο η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την 18μελής αποστολή που θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας απέναντι στο σύλλογο του Κιλκίς, αμέσως μετά τη πρωινή και σαφέστατα χαμηλότερη σε διάρκεια και ένταση προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου