Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Βαθμολογικής αναρρίχησης συνέχεια!


Το πιο εύκολο τρίποντο της φετινής σεζόν παίρνει σήμερα και τυπικά στα χαρτιά η ομάδα της Καστοριάς, καθώς όπως είναι γνωστό ο προσεχής της αντίπαλός, Τηλυκράτης Λευκάδας, έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Με τον τρόπο αυτό οι <<γουναράδες>> φτάνουν αισίως τους 19 βαθμούς (έπειτα από δέκα αγώνες) σκαρφαλώνοντας έτσι στη τρίτη ή ακόμη και τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ηττηθεί στη Κοζάνη από την ομώνυμη ομάδα.

Ως εκ τούτου η προσοχή όλων στρέφεται ολοκληρωτικά στο ερχόμενο ματς που είναι εκτός έδρας απέναντι στο Καμπανιακό, εμπεριέχοντας αναμφίβολα υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Απουσίες για την ομάδα μας δεν υπάρχουν με την αισιοδοξία για επικράτηση να είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη, προκειμένου να διευρυνθεί  το σερί νικών πιστοποιώντας  έτσι -ακόμη περισσότερο- την ανοδική της πορεία.

ΥΓ: Παρότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για την ομάδα μας, θα υπάρξει εκτενής και λεπτομερής αναφορά στο επίσημο ιστολόγιο, για όλα όσα συνέβησαν στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου