Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ανεβάζει στροφές για το ιδανικό φινάλε


Μακροπρόθεσμος στόχος δεν υπάρχει για την ομάδα που κοιτά ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι, στοχεύοντας ανεξαρτήτως αντιπάλου πάντοτε στη νίκη,  προσπαθώντας παράλληλα αυτή να συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο.
Η σκέψη των περισσοτέρων οπαδών στην ακριτική πόλη, μπορεί να είναι στο ματς με τη Λάρισα, αλλά αυτό μπορεί να περιμένει, καθώς προέχει ενδιάμεσα ένα ακόμη σπουδαίο ματς και η βαθμολογική συγκομιδή από κάθε αγώνα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Πλέον η προσοχή στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο στρέφεται ολοκληρωτικά στην αναμέτρηση της 8ης Δεκεμβρίου όπου απέναντι στο Καμπανιακό, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις  να διευρύνουν το σερί των τεσσάρων διαδοχικών νικών, πιστοποιώντας την ανοδική τους πορεία.

Στους εναπομείναντες δύο αγώνες για το 2013 η ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να κλείσει ιδανικά μια εξαιρετική και συνάμα αξιομνημόνευτη χρονιά, ένεκα της συμπλήρωσης των πενήντα ετών από την ίδρυσή της, που συνοδεύτηκε με τη κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και τη μεγάλη της επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου