Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Απόβαση Λαρισαίων στη Καστοριά


 
Έντονος είναι ο ενθουσιασμός στις τάξεις του φίλαθλου κοινού της Λάρισας για το προσεχές ντέρμπι κορυφής στις 22 του Δεκέμβρη απέναντι στη Καστοριά.

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού η επίσημη πληροφόρηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως οι οργανωμένοι οπαδοί των φιλοξενούμενων ετοιμάζουν μεγάλη εκδρομή στη Καστοριά, στηρίζοντας μαζικά την ομάδα τους σε μια αναμέτρηση που θα καθορίσει πολλά αναφορικά με τη μάχη της κορυφής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που έχουν καταφθάσει στα χέρια μας οι Λαρισαίοι έχουν ήδη ναυλώσει εφτά πούλμαν –έως αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο- τα οποία μάλιστα ενδέχεται ακόμη και να διπλασιαστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα αναφέρουν πως ορισμένοι εξ αυτών θα έρθουν στη πόλη μας από το προηγούμενο βράδυ και αφού διασκεδάσουν και διανυχτερεύσουν εδώ θα πάνε την επόμενη μέρα να δουν το παιχνίδι και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν.

Δεδομένων άλλωστε και των ιδανικών καιρικών συνθηκών με την ηλιοφάνεια που θα επικρατεί την εν λόγω μέρα, περιμένουμε ένα κατάμεστο στάδιο που θα αναβιώσει εικόνες από παλαιότερες ένδοξες δεκαετίες.

Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παράσχει τη καλύτερη δυνατή φιλοξενία,  σεβόμενος τόσο την ιστορία όσο και τον κόσμο της ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου