Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Να περάσει ο επόμενος



Τρένο χωρίς σταματημό φαντάζει η Καστοριά, που αποδίδοντας εκπληκτικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο απέδρασε αλώβητη και από τη Χαλάστρα, όπου λυγίζοντας με 1-2 την αντίσταση του γηπεδούχου Καμπανιακού σημείωσε το μοναδικό διπλό της αγωνιστικής!

Αγωνιζόμενοι με περίσσιο πάθος καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι <<γουναράδες>> κατόρθωσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Δράστης ήταν ο εικονιζόμενος Θέμης Βελλίδης, που εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την αδράνεια της άμυνας και με ευθύβολο αριστερό πλασέ έπειτα από σέντρα του Σουμέλα, νίκησε το γκολκίπερ Παππά, ανοίγοντας το σκορ στο 45' και παγώνοντας έτσι τους 400 περίπου οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με το σύλλογο της συμπρωτεύουσας να είναι εκείνος που μπήκε καλύτερα μετά την ανάπαυλα και να φτάνει δικαίως στην ισοφάριση στο 48ο λεπτό.

Σκόρερ χρίστηκε ο συνήθης ύποπτος Προβατίδης, που τροφοδοτήθηκε από το Χρήστου και βρισκόμενος σε θέση βολής έστειλε με γυριστό σουτ τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Μουρζίδη.

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία ο Καμπανιακός ανέβασε στροφές και η πίεση άρχισε να γίνεται ολοένα και εντονότερη στα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως η τελική προσπάθεια των <<ερυθρόλευκων>> να καταλήγει στον επιθυμητό στόχο.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Κώστα Κορμαρή ισορρόπησε σταδιακά το ματς και αφού αρχικά προειδοποίησε με κεφαλιά μόλις άουτ του Γιώργου Κεφάλα, χτύπησε στο 66ο λεπτό από την άσπρη βούλα.

Έπειτα από όμορφη συνεργασία και κάθετη μπαλιά τρύπα του Ποπζαφίροφ, ο Παπαδόπουλος βγήκε στη πλάτη της άμυνας όπου επιχειρώντας να προσπεράσει ακόμη και το τερματοφύλακα, ανατράπηκε απο το τελευταίο, με το ρέφερι Κιγίτζη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Ο μετρ των εκτελέσεων, Χρήστος Παναγιωτίδης, δε λάθεψε ούτε αυτή τη φορά και με ολύμπια ψυχραιμία από τα έντεκα βήματα χάρισε στην ομάδα του το υπερπολύτιμο αυτό τρίποντο!

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι ενίσχυσαν τη γραμμή κρούσης τους, ωστόσο το πολυπόθητο για εκείνους γκολ δεν ήρθε, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να δίνει το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς από πλευράς των φιλοξενούμενων! 


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παππάς, Παπάζης, Τρικαλινός, (46’ Παπαγαθανίκου), Μεσιάρης, Γκόλτζης, Κουντουράς, Προβατίδης, Υψηλός (72’Λαγγώνας), Χρήστου, Ραγκαβίνας, Τσατσαλιός 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Σαββαϊδης Σουμελάς Αναγνωστόπουλος, Κεφάλας, Ποπζαφίροφ, Βελλίδης, Παναγιωτίδης, Γανόλης (75' Τερεζίου), Παπαδόπουλος (81' Μπαϊρακτάρης), Ματζάνας (65’ Αλεξανδρίδης)

Μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα η διαφορά από τη κορυφή παρέμεινε στους πέντε βαθμούς με τη Καστοριά να βρίσκεται σταθερά στη τρίτη θέση και σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους.

Μια ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς της και σκαλοπάτι σκαλοπάτι ανεβαίνει σταθερά ολοένα και ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Επόμενος αντίπαλος -και μάλιστα εντός έδρας- είναι στις 22 του Δεκέμβρη η Λάρισα! Εσύ που θα είσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου