Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Στη τρίτη θέση η Καστοριά!


Μπορεί η Καστοριά σήμερα να μην έπαιζε ωστόσο τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού ήταν στραμμένα στον όμιλο όπου διεξήχθησαν εφτά σπουδαίες αναμετρήσεις, κρίνοντας πολλά στη μάχη της κορυφής, καθώς και σε εκείνη της αποφυγής του υποβιβασμού που παρουσιάζει αναμφίβολα το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα και εν συνεχεία όλα εκείνα τα στατιστικά που χρίζουν άξια αναφοράς.

Φ.Σ. Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2

ΠΑΣ Πρέβεζας – Θεσπρωτός 3-2

Δόξα Πενταλόφου –  Α.Ε.Λάρισα 1-5

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0

Πυρσός Γρεβενών – Α.Ο. Κάστωρ 0-0

Οδυσσέας Κορδελιού – Καμπανιακός 1 -3

Δόξα Κρανούλας – Όλυμπος Κέρκυρας 4-0

Α.Γ.Σ. Καστοριά – Τηλυκράτης  Λευκάδας 3-0 α.α.

- Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της βαθμολογίας αφού η πρωτοπόρος Λάρισα πέρασε σα σίφουνας από το Πεντάλοφο, συντρίβοντας με το επιβλητικό 1-5 τη τοπική Δόξα και διατήρησε έτσι τη διαφορά της από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που έφυγε θριαμβευτής από τη Κοζάνη, νικώντας δύσκολα και με ανατροπή, 1-2  την ομώνυμη ομάδα.

- Ματς-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο έγινε στη Πρέβεζα, όπου ο τοπικός Άγιος Θωμάς πήρε τρίποντο οξυγόνο, και παρότι αγωνιζόμενος με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Θεσπρωτού, με σκορ 3-2.

- Πρώτη νίκη για τη Δόξα Κρανούλας, που ξέσπασε στον Όλυμπο Κέρκυρας και συντρίβοντας τους <<Φαίακες>> με το βαρύ 4-0 απέδειξε ότι η βαθμολογική της θέση την αδικεί και πως βάση της σημερινής της εικόνας, θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία της.

- Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού πέρασε ο Πυρσός Γρεβενών που κόλλησε στο μηδέν με τον ουραγό Κάστορα. Ως εκ τούτου το όριο στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε στους 13 βαθμούς.

Όσο αναφορά τώρα τη Καστοριά:

- Με τη άνευ αγώνος επικράτηση απέναντι στο Τηλυκράτη Λευκάδας το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Κορμαρή έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες, κατορθώνοντας έτσι στο μήνα Νοέμβρη που σήμερα μας αποχαιρέτισε, να έχει συλλέξει τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα.

- Η διαφορά από τη κορυφή και τη πάντοτε πρωτοπόρο Λάρισα δε μειώθηκε ωστόσο οι <<γουναράδες>> ανέβηκαν στη τρίτη θέση και έχουν κάθε δικαίωμα να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

- Επόμενος αγώνας και τελευταίος εκτός έδρας για το 2013 είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο της Χαλάστρας, απέναντι στον ιδιαίτερο φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα, Καμπανιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου