Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σε ρυθμούς Καμπανιακού


Ευχάριστος πονοκέφαλος επικρατεί στο μυαλό του Κώστα Κορμαρή αφού για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και φυσικά άπαντες υπολογίζονται για το επόμενο παιχνίδι.
Η ψυχολογία στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα με τα αποτελέσματα και τη βαθμολογική θέση του συλλόγου να δικαιώνουν απόλυτα τη προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας που βλέπουν τους κόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να αποδίδουν καρπούς.

Έπειτα από το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου οι παίκτες επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στο γήπεδο της Ποριάς και η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, την ώρα που η προσοχή στρέφεται ολοκληρωτικά στο ματς της ογδόης Δεκεμβρίου, που είναι στη Χαλάστρα απέναντι στο Καμπανιακό.

Για το λόγο αυτό άλλωστε ο προπονητής των <<γουναράδων>> βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και παρακολούθησε από κοντά, στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης, το προσεχής αντίπαλο στην εκτός έδρας με 3-1 επικράτησή του, απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα θα παρουσιαστεί με όλα της τα όπλα, από τη στιγμή που οι Αναγνωστόπουλος, Σουμέλας και Βελλίδης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν έτσι στην αποστολή και πιθανότατα το αρχικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου