Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η αποστολή με τη Λάρισα


Με τη σημερινή πρωινή τους προπόνηση οι <<γουναράδες>> ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής για το πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς δίνοντας έμφαση στις στημένες φάσεις, από τις οποίες ο προσεχής τους αντίπαλους έχει σημειώσει το 50% των γκολ του.


Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κορμαρής ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αποστολή συμπεριλαμβάνοντας εκ νέου στα πλάνα του είκοσι ποδοσφαιριστές.


Ο λόγος για τους: Μουρζίδη, Σαραφιανό, Αλεξανδρίδη, Αναγνωστόπουλο, Βελλίδη, Γανόλη, Τσόπρα, Γεωργιάδη, Κεφάλα, Μαντζάνα , Παπαδόπουλο Δ, Παναγιωτίδη, Σαββαϊδη,  Σολομωνίδη, Σουμέλα, Μπαϊρακτάρη, Popzafirov, Τερεζίου, Τούλιο και Χριστοφορίδη.


Να αναφέρουμε κλείνοντας πως εκτός έμεινε ο στρατευμένος Πέτρος Τάντσης που υπηρετεί τη πατρίδα, όπως επίσης και οι τραυματίες Αβραμίδης και Κουρτίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 12:30 το μεσημέρι για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι στο ESPEROS PALACE και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί για το περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου