Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Το αντίο του Σουμέλα!

 

<< Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σουμέλα και εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του.>>

Νωρίς το πρωί ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με το πρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη όπου συνομιλώντας μέσα σε άριστο κλίμα, συμφωνήθηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας τους.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που μπορεί παράλληλα να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Superleague και από τη στιγμή που βρίσκεται μια ανάσα από το μεγάλο άλμα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, θεωρήθηκε προτιμότερο από τη διοίκηση να μη κόψει τα φτερά του.

Σήμερα λοιπόν αποχώρησε από την ακριτική πόλη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να δώσει τα χέρια με σύλλογο που μετάσχει  στη πρώτη Εθνική.

Στο σύντομο όπως αποδείχθηκε πέρασμά του από τους <<γουναράδες>> ο Σουμέλας κέρδισε με τη συμπεριφορά και το αγωνιστικό του ήθος οπαδούς και τεχνική ηγεσία, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων και βοηθώντας τα μέγιστα στη φετινή πορεία του συλλόγου, καταγράφοντας οχτώ συμμετοχές και ένα γκολ.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο 21χρονος ποδοσφαιριστής επισήμανε:


<< Ήταν τιμή μου που πέρασα απ την ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και συνεργάστηκα άψογα με παίκτες, προπονητές και διοίκηση.  

Φτιάξαμε ένα δυνατό σύνολο με πρωτεργάτες το προπονητικό δίδυμο. Εύχομαι ολόψυχα σε αυτή την ιστορική ομάδα να βρει άμεσα λύσεις στα προβλήματά της και να επιστρέψει στη κατηγορία που αξίζει να βρίσκεται! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου