Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο!



Εικόνες από παλαιότερες ένδοξες δεκαετίες αναμένεται να αναβιώσουν τη Κυριακή στο ΔΑΚ, με τις δύο ιστορικότερες επαρχιακές ομάδες της Βορείου Ελλάδας να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά αναφορικά με τη μάχη της κορυφής στο δεύτερο όμιλο.

Η πανίσχυρη και πρωτοπόρος Λάρισα καλείται να αποδράσει από το απόρθητο επί 1,5 και πλέον χρόνο φρούριο της Καστοριάς, που διαγράφοντας από τη πλευρά της ένα αξιοζήλευτο σερί πέντε διαδοχικών νικών πιστοποιεί περίτρανα την ανοδική της πορεία.

Τη στιγμή που ερωτηματικό παραμένουν οι ενδεκάδες, οι αποστολές των δύο συλλόγων μόλις ανακοινώθηκαν. Πιο συγκεκριμένα στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο, όπου η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη, ο Κωνσταντίνος Κορμαρής συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μουρζίδης, Σαραφιανός, Αλεξανδρίδης, Αναγνωστόπουλος, Βελλίδης, Γανόλης, Τσόπρας, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Μαντζάνας, Παπαδόπουλος Δ, Παναγιωτίδης, Σαββαϊδης,  Σολομωνίδης, Σουμέλας, Μπαϊρακτάρης, Popzafirov, Τερεζίου, Τούλιος και Χριστοφορίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Στράντζαλης πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές που αυτή την ώρα ταξιδεύουν οδικώς για την ακριτική πόλη.

Πρόκειται για τους εξής παρακάτω: Σικαλιάς, Καρακούτσης, Μήτσης, Νεμπεγλέρας, Στεφανίδης, Πλιάγκας, Μπλέντι, Ρούσσης, Αραμπατζής, Σιάκκας, Καρανίκας, Κορομηλάς, Γκούρτσας, Κόιτς, Πατινιώτης, Παπαϊωάννου, Αγτζίδης, Αγρόδημος και Βοσκόπουλος.

Οι <<βυσσινί>> θα διανυκτερεύσουν απόψε στη Καστοριά προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό καλύτερα στο κρίσιμο αγώνα που έχουν μπροστά τους.

Στον ματς αυτό άλλωστε δυναμικό παρών θα δώσει και ο κόσμος τους με την επίσημη πληροφόρηση να κάνει λόγο για προσέλευση περισσοτέρων από εφτακοσίων περίπου οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στις κερκίδες του Καστοριανού σταδίου.

Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παράσχει τη καλύτερη δυνατή φιλοξενία, σεβόμενος τόσο την ιστορία όσο και τον κόσμο της Λάρισας που θα διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις εξέδρες.

Άρχοντας της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τερετίδης, με βοηθούς διαιτητές τους Λαζάρη και Μηναδάκη από το σύνδεσμο της ΕΠΣ Καβάλας.

ΥΓ: Υπενθυμίζουμε πως μετά τη λήξη του ματς –ανεξαρτήτως αποτελέσματος- η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές στο ESPEROS PALACE, καταθέτοντας τα δεδουλευμένα τους και αποχαιρετώντας τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου