Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Με 18αδα κόντρα στο Πεντάλοφο


 
Με τη λήξη της σημερινής τελευταίας πρωινής προπόνησης ο Ανδρέας Λέτσιος ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά την αποστολή των <<ερυθροκίτρινων>> για το αυριανό και τελευταίο εντός έδρας ματς.

Ο Βολιώτης τεχνικός έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του και συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους 18 διαθέσιμους παίκτες (μετά πλέον και την επιστράτευση Βελλίδη) με μοναδική αλλαγή συγκριτικά με το αξέχαστο κυριακάτικο ματς, το Γιώργο Κεφάλα -εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του- στη θέση του αποβληθέντα Σαραφιανού που θα παρακολουθήσει το ματς από τις εξέδρες.
 
Πιο συγκεκριμένα την απαρτίζουν οι εξής: Μουρζίδης, Μπαϊρακτάρης, Σουμέλας, Τσόπρας, Τούλιος, Χριστοφορίδης, Σαββαϊδης, Κεφάλας, Λαζαρίδης, Ποπζαφίροφ, Σολομωνίδης, Γανόλης, Μαντζάνας, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος, Τσαμασλίδης, Γεωργιάδης και Βελλίδης

Το ραντεβού για το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει δοθεί στις 14:00 στο Esperos Palace για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι, καθώς μιάμιση ώρα αργότερα η αποστολή θα αναχωρήσει μαζικά για το περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας! Τη στηρίζουμε έμπρακτα και φωνάζουμε υπέρ της δίνοντας το παρών όλοι αύριο στο γήπεδο! Σας περιμένουμε στο ΔΑΚ για ένα πολύ κρίσιμο αγώνα, που με νίκη θα διασφαλίσει στη Καστοριά μας αυτό που όλη τη σεζόν απέδειξε πως δικαιούται!

Υπενθυμίζουμε πως η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, ενώ γενική είσοδος ορίστηκε στα 5€, τη στιγμή που δωρεάν θα εισέρχονται γυναίκες και παιδιά κάτω των 15 ετών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου