Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Και τώρα η Κοζάνη!


 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σημερινή και τελευταία πριν το κυριακάτικο αγώνα προπόνηση της ομάδας μας που επισκιάστηκε από το τραυματισμό του Πέτρο Τερέζιου, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο 22χρονος μέσος υπέστη θλάση στο δικέφαλο και όπως προαναφέραμε (λεπτομερώς στο αμέσως προηγούμενο άρθρο) δε θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή περίοδο με τα <<ερυθροκίτρινα>>.

 

Στο αγωνιστικό μέρος το πρόγραμμα περιείχε μετά τη προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, τεστ αντοχής, τελειώματα φάσεων, συστήματα καθώς επίσης και στημένα, προτού οι παίκτες τελειώσουν την εκγύμναση τους με τακτική μέσα από δίτερμα.

Ο Ανδρέας Λέτσιος <<φωτογράφισε>> την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει και αποφάσισε για αύριο παραμονή του ‘’τελικού’’ με τη Κοζάνη, να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, χορηγώντας τους ρεπό, καθώς μέσα σε τέσσερις μέρες δίνουν δύο πάρα πολύ κρίσιμα ματς.



Ταυτόχρονα ο 39χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την 17μελής αποστολή που συμπεριλαμβάνει όλους τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, εκτός φυσικά του τιμωρημένου Γιώργου Κεφάλα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου