Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Στροφή στο Κορδελιό


 
Νοσοκομείο θυμίζει η Καστοριά με έξι από τους δεκαοχτώ συνολικά παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, να μη μετέχουν στη προπόνηση!

Πιο συγκεκριμένα Τούλιος, Σολομωνίδης, Αλεξανδρίδης και Τσαμασλίδης, προφυλάχθηκαν από τη σημερινή χαλαρή σε ένταση προπόνηση και θα προσπαθήσουν να μπουν από αύριο σε κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Συν τοις άλλοις εκτός έμειναν ο τραυματίας Πέτρος Τερέζιου (έχει υποστεί θλάση) καθώς επίσης και ο Ανδρέας Σουμέλας, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αμφότεροι πάντως αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν να τεθούν στη διάθεση του Λέτσιου, ο οποίος έχει καθαρό απουσιολόγιο μετά και την επιστροφή του Σαραφιανού που εξέτισε τη τιμωρία του και επανέρχεται μετά την αποβολή.
 

 
Στο αγωνιστικό κομμάτι αποθεραπεία πραγματοποίησαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν (για περισσότερο από μια ώρα) ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν έμφαση στο κομμάτι της τακτικής μέσα από δίτερμα σε μικρό χώρο, για να ολοκληρώσουν μέσα από τελειώματα φάσεων.

Μετά τη λήξη της προπόνησης ένα ευχάριστο μαντάτο περίμενε τους ποδοσφαιριστές. Για του λόγου το αληθές ο γενικός αρχηγός επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και ανακοίνωσε πως το κοσμηματοπωλείο Τσολάκης προσέφερε στην ομάδα ένα σταυρό, τον οποίο αποφασίστηκε να παραλάβει ο κορυφαίος παίκτης της χθεσινής αναμέτρησης.

Έπειτα από ψηφοφορία που ακολούθησε Αλεξανδρίδης και Σαββαϊδης ισοβάθμησαν στη πρώτη θέση. Κατόπιν κληρώσεως το <<φλουρί>> έτυχε στο νεαρό μπακ που παρέλαβε το βραβείο, δεχόμενος τα σχετικά πειράγματα των συμπαικτών του.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του για αύριο το απόγευμα, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 με εκ νέου τόπο συγκέντρωσης τις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου