Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το απίστευτο ρεκόρ του Σαββαίδη!



Το τίτλο του ακούραστου, του βιονικού και του ρέκορνταμ συμμετοχών κερδίζει επάξια ο Δημήτρης Σαββαίδης, που είναι ο μοναδικός παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος!

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός –παρότι ορισμένες φορές αγωνίστηκε και ως δεξιός εξτρέμ- έφτασε τον απίστευτο αριθμό των 30 συμμετοχών με τους <<γουναράδες>> επίδοση μοναδική στο δεύτερο όμιλο και ενδεχομένως σε ολόκληρη τη Τρίτη Εθνική κατηγορία.

Το πραγματικά αξιοσημείωτο είναι πως ο νεαρός άσσος που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, αγωνίστηκε βασικός σε όλα μάλιστα τα παιχνίδια, στατιστικό που κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το ομολογουμένως ανεπανάληπτο -δεδομένων των συνθηκών- ρεκόρ του!




Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως άξιος συμπαραστάτης του με εξίσου τρομερή διάρκεια καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ήταν ο Γιώργος Κεφάλας που απουσίασε μόλις από δύο ματς.


Αυτό εντός έδρας με το Θεσπρωτό, όπου ανέβασε υψηλό πυρετό και εκείνο εκτός έδρας με τη Κοζάνη, όπου ήταν τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.


Πολλά πραγματικά συγχαρητήρια σε δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την ιστορική αυτή φανέλα αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τη νεότερη γενιά που ακολουθεί!



*ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ένα μοναδικό αφιέρωμα στη κριτική και τον έλεγχο όλων των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό! Από πού ήρθε ο καθένας, πόσο αγωνίστηκε, τι προσέφερε και ποιο είναι το μέλλον του στο ιστορικό σωματείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου