Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Νέα αρχή με τον Οικονόμο



 
Αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα είναι άπαντες στη Καστοριά, καθώς οι δύο συνεχόμενες ήττες με Καμπανιακό και Λάρισα (έστω και αν η δεύτερη ήταν εντός προγράμματος) πείσμωσαν τους <<γουναράδες>> που ανασυντάσσονται υποδεχόμενοι τη Τσαριτσάνη με τρία νέα πρόσωπα.

Ο Σκοπιανός μέσος Κόστα Ποπζαφίροφ επανήλθε από το τραυματισμό που το ταλαιπωρούσε και το πολυεργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται στη διάθεση του Ανδρέα Λέτσιου, όπως επίσης Αλεξανδρίδης και Μαντζάνας που εξέτισαν τη ποινή τους και επιστρέφουν δυναμικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα ολοκληρώθηκε, από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία χορήγησε ρεπό παραμονή της κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στους Θεσσαλούς.

Στα της προπόνησης τώρα ο 40χρονος Βολιώτης τεχνικός δούλεψε μαζί με τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής και της επιθετικής ανάπτυξης με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μετά τη προθέρμανση, σπριντ, ασκήσεις σε περιορισμένο χώρο, τελειώματα φάσεων, στημένα καθώς και δίτερμα σε μικρό χώρο με τακτική.

Η αποστολή της ομάδας μας θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο που ακολουθεί, με το λεπτομερές αφιέρωμα που θα υπάρξει στο pre game του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου