Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Με 20αδα απέναντι στη Τσαριτσάνη



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καστοριάς για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Ανδρέα Λέτσιου.

Έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες με Καμπανιακό και Λάρισα, το ιστορικό σωματείο υπέκυψε στην έβδομη θέση της κατάταξης, αλλά παρόλα αυτά κυριαρχεί συσπείρωση, ομοψυχία, αποφασιστικότητα και παράλληλα απόλυτη εμπιστοσύνη σε τεχνική ηγεσία και έμψυχο δυναμικό.

Στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο άλλωστε επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία πως η ομάδα θα τα καταφέρει, αρχής γενομένης από το προσεχές αγώνα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό και άκρως αξιόλογο αντίπαλο.

Δε χωρά αμφιβολία ότι οι Θεσσαλοί αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του δεύτερου ομίλου και διαγράφοντας πορεία πρωταθλητισμού κατόρθωσε να γίνει ο μοναδικός σύλλογος που απείλησε τα πρωτία της πανίσχυρης Λάρισας.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως οι επιλογές είναι αισθητά περισσότερες από το προηγούμενο ματς, ενώ με όπλο την έδρα και δωδέκατο παίκτη τον κόσμο οι <<γουναραδές>> ευελπιστούν πως οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και δίνοντας βροντερό παρόν, θα <<σπρώξουν>> την ομάδα στη νίκη-σωτηρίας.

Όσο αναφορά τώρα την αποστολή της Καστοριάς, ο Βολιώτης τεχνικός επέλεξε να πάρει μαζί του και τους 20 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και κατά τη συγκέντρωση της ομάδας το μεσημέρι της Κυριακής –για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι- στο Esperos Palace θα ανακοινώσει τους δύο παίκτες που θα κοπούν από τη 18αδα.

Υπενθυμίζουμε στο φίλαθλο κοινό πως διαιτητής στο κυριακάτικο <<χωρίς επιστροφή>> παιχνίδι της ομάδας μας, όπου θα υπάρξει γενική είσοδος στα 5 ευρώ (ΔΩΡΕΑΝ για γυναίκες και παιδία) ορίστηκε ο κ. Γρατσάνης από το σύνδεσμο Τρικάλων.

Σέντρα της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 και η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη στο πιο κρίσιμο αναμφίβολα σημείο του πρωταθλήματος, από έναν αγώνα που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ιστορικού σωματείου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου