Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Όλη η αλήθεια για Παπαδόπουλο


 
Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και τα παράπονα μερίδας του φίλαθλου κοινού προς τον ηγέτη και φυσικό αρχηγό της ομάδας, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, η απάντηση ήρθε δια μέσου του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Παρά το γεγονός πως είναι αδιανόητο να υπάρχουν αντιδράσεις για έναν άνθρωπο, πραγματικό αρχηγό τόσο εντός όσο και εκτός των αποδυτηρίων, που έχει ματώσει τη φανέλα όσο ελάχιστοι άλλοι στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου οφείλουμε - παραμονές μάλιστα ενός τόσο κρίσιμου αγώνα- να απαντήσουμε δημόσια και αναφέροντας τα αυτονόητα και να απαντήσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε τη τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή μέσα από το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που είναι η εξής παρακάτω:
 



Και προς υπενθύμιση εκείνων με επιλεκτική μνήμη (γιατί συνεχώς φυτρώνουν ανάμεσά μας) ας θυμηθούμε τι είχε γράψει ο πορθητής της Κοζάνης, μία μόνο μέρα μετά το αξέχαστο διπλό!





Για να κλείνει το θέμα εδώ και να επικεντρωθούμε στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί, παίκτες σα το Παπαδόπουλο τιμούν με τη παρουσία τους την ομάδα της Καστοριάς και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας πρυτανεύσει η λογική και όλοι ενωμένοι να πάμε στο Κορδελιό για να πάρουμε τη νίκη που θα εξασφαλίσει τη σωτηρία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου