Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στον απόηχο των διθυράμβων!


 
Μασάζ, χαλάρωμα και αποθεραπεία περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση των <<γουναράδων>> που διεξήχθη μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με θέμα συζήτησης το χθεσινό πέρα για πέρα υπερπολύτιμο και παλικαρίσιο διπλό!

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και τώρα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με εκείνους που δεν αγωνίστηκαν να επιδίδονται σε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορία της μπάλας.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ανδρέας Λέτσιος μετρά μια απουσία, αυτή του αποβληθέντα Σαραφιανού, (συνεπώς ξεκινά ο Μουρζίδης) αλλά και μια σημαντικότατη επιστροφή με το Κεφάλα που εξέτισε τη τιμωρία του να γυρνά δριμύτερος.

Γεγονός είναι πως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ανέβηκε αισθητά, ωστόσο οι τόνοι είναι ιδιαίτερα προσγειωμένοι με τη προσοχή όλων να στρέφεται στην αναμέτρηση που ακολουθεί, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

Περιθώρια εξάλλου για εφησυχασμούς δεν υπάρχουν από τη στιγμή που μεθαύριο η ομάδα δίνει αγώνα ζωής-θανάτου, παίζοντας την επιβίωσή της κόντρα στην άκρως υπολογίσιμη Δόξα Πενταλόφου.

Η προετοιμασία ενόψει του αυριανού τελευταίου εντός έδρας ματς ολοκληρώνεται τη Τρίτη με έκτακτη πρωινή προπόνηση, μικρότερης διάρκειας από τα συνηθισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου