Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αντίο με φιλικό




Με ένα φιλικό-πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου στη Κορησό, απέναντι στη τοπική Δόξα, η Καστοριά έριξε τους τίτλους τέλους σε μια ασύλληπτα περιπετειώδες αλλά και απόλυτα επιτυχημένη σεζόν.

Ο Ανδρέας Λέτσιος προπόνησε για τελευταία φορά -κατά τη φετινή περίοδο- τους <<γουναράδες>> και εν συνεχεία αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές τους μέσα σε κλίμα ενότητας και έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
 
 

Για την ιστορία  τα <<καναρίνια>> επικράτησαν 4-0, με το Βολιώτη τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σκόρερ χρίστηκαν οι: Tούλιος, Παπαδόπουλος και Γεωργιάδης (2) με το νεαρό στράικερ να είναι χάρμα οφθαλμών κατά την επιστροφή του απέναντι στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε.



Άξιο αναφοράς είναι πως αγωνίστηκαν από τουλάχιστον ένα ημίχρονο όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, εκτός των τραυματιών: Τσαμασλίδη, Αλεξανδρίδη, Λαζαρίδη και Ποπζαφίροφ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις εξέδρες.

 


Σε γενικές γραμμές ο νεαρός προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από τη προσπάθεια και την απόδοση των παικτών του, σε μια αναμέτρηση που άπαντες αντιμετώπισαν ως μια πολύ δυνατή προπόνηση.

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση των γηπεδούχων παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό ήταν ουσιαστικά το τελευταίο ραντεβού για τη χρονιά αυτή.
 
 
Παίκτες, διοίκηση και προπονητικό team πέρασαν ευχάριστα και θυμηθήκανε πολλά από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με καλές αλλά και δύσκολες στιγμές που τους βρήκαν πιο ενωμένους από ποτέ.

Όσο για την επόμενη μέρα οι εξελίξεις τρέχουν με το σχεδιασμό να προχωρά σε γοργούς ρυθμούς και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε όπως όλα δείχνουν τις πρώτες ηχηρές ανακοινώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου