Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Το τρίτο ημίχρονο της συνάντησης



Για αίσθημα δικαίου από το τελικό σκορ, έκαναν λόγο οι δύο τεχνικοί, σχολιάζοντας αμφότεροι πως ήθελαν και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, με τη λευκή εν τέλει ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο εν λόγω ματς.


Δείτε λοιπόν τις αποκλειστικές δηλώσεις που ακολούθησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης από τους δύο προπονητές.


Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης): Δεν είχαμε καλή παρουσία, συνολικά στο ενενηντάλεπτο σε σχέση με τα στάνταρ που μας έχουν δώσει δικαίωμα να πιστεύουμε στους παίκτες μας. Η Καστοριά ήταν πιο δυνατή, πιο συγκεντρωμένη στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να έχει τη μεγάλη φάση αλλά κάποια στημένα από τα οποία μπορούσε να απειλήσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι νομίζω, είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, γενικά στο γκολ θα κρινόταν το παιχνίδι, αλλά όπως πήγε το παιχνίδι το θεωρώ δίκαιο αποτέλεσμα.  Θέλουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να βγούμε σίγουρα δεύτερη που είναι ο στόχος μας.



Ανδρέας Λέτσιος (Καστοριά): Θεωρώ πως όποιος πετύχενε πρώτος γκολ στο παιχνίδι θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Εμείς πραγματικά δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και δυνατοί, απλά θεωρώ ότι παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δικαιολόγησε γιατί είναι στη δεύτερη θέση.
Από την άλλη όμως, το ότι αυτή τη στιγμή πήραμε ένα βαθμό, για μένα θεωρώ ότι μας δίνει μια ελπίδα για τη συνέχεια και ότι μπορούμε πραγματικά στα επόμενα τρία παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, για να μπορέσουμε να σώσουμε την Καστοριά.
Η Καστορία θεωρώ ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στο παιχνίδι με τον Οικονόμο, απλά δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις και σε κάποιες φάσεις μπορώ να πω ότι ήμασταν και λίγο τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ.
Η συνέχεια για εμάς είναι τρία παιχνίδια-τρεις τελικοί, απλά θέλω να περάσω στην ομάδα και στους παίκτες μου, να καταλάβουν ότι πέραν τους τρεις τελικούς, θα πρέπει να τους δουν και σαν παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Από εκεί και ύστερα θεωρώ ότι έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα, επειδή θα παίξουν πολλές ομάδες μεταξύ τους, μπορεί κάποια αποτελέσματα να είναι ευνοϊκά για μας και να σωθούμε νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου