Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πανέτοιμη για το διπλό σωτηρίας


 
Με σκληρή απογευματινή προπόνηση υψηλής διάρκειας και έντασης για δύο και πλέον ώρες, η Καστοριά ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού.

Ο Ανδρέας Λέτσιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές τους για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης και ευθύς αμέσως δούλεψε μαζί τους στο κομμάτι της τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο <<5-2>> συνεχίστηκε με ποδοβόλεϊ και αμέσως μετά τη προθέρμανση, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου και επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα.


Ακολούθησαν τελειώματα φάσεων με τους δύο γκολκίπερ -που μάχονται ισάξια για μια θέση κάτω από τα γκολπόστ- να κατεβάζουν ρολά, ενώ το φινάλε ήταν αφιερωμένο στο οικογενειακό διπλό.

Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να χορηγήσει ρεπό για αύριο παραμονή του κρίσιμου αγώνα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά προκειμένου να παρουσιαστούν απόλυτα προσηλωμένοι στο άνευ προηγουμένου σπουδαιότητας ματς που έχουν μπροστά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου