Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Με 13αδα στο Πεντάλοφο



Με τις γνωστές πέντε απουσίες, η Καστοριά εκστρατεύει αύριο το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Πενταλόφου.

Ο Ανδρέας Λέτσιος δε μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του: τους τραυματίες Αναγνωστόπουλο, Κουρτίδη, τους στρατευμένος Τάντση και Χριστοφορίδη, καθώς επίσης και το τερματοφύλακα Σαραφιανό που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και δε θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα.

Ως εκ τούτου την αποστολή των <<γουναράδων>> στελεχώνουν: Μουρζίδης, Αλεξανδρίδης, Βελλίδης, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Παπαδόπουλος Δ, Ποπζαφίορφ, Σαββαϊδης, Σολομωνίδης, Μπαϊρακτάρης, Τερεζίου, Τσόπρας και Τούλιος.


Μιλώντας προς τους παίκτες του ο νεαρός προπονητής εξέφρασε τη πίστη και την αισιοδοξία του για την έκβαση της αυριανής συνάντησης, απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα που προέρχεται από τεράστια επιτυχία τη περασμένη αγωνιστική, όταν και άλωσε το Κορδελιό, νικώντας 0-1 το τοπικό Οδυσσέα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που θα καθορίσει πολλά αναφορικά με τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Άρχοντας της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Τρακαλιάνης με βοηθούς τους Καμπούρη και Κρυώνα από το συνδέσμου των Σερρών, με το διαιτητικό τρίο να σφυρίζει για πρώτη φορά τους <<ερυθροκίτρινους>>.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και το ιστολόγιο μας που είχε προγραμματίσει να κάνει ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα, σε LIVE περιγραφή, θα το αναβάλει για την ερχόμενη αγωνιστική, λόγω έλλειψης δημοσιογραφικών θεωρείων(!) στο Δημοτικό Στάδιο του Πενταλόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου