Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τα θέματα του Δ.Σ


 
Έλαβε χώρα απόψε το βράδυ στο ξενοδοχείο Esperos Palace το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όπου συζητήθηκαν τα τρία εξής παρακάτω θέματα:

1) Διαγραφή μέλους
Η περίπτωση του kastoria-fc.com και οι δηλώσεις του, για το οποίο ο πρόεδρος ζήτησε τη διαγραφή από μέλους του συλλόγου, το κ. Βασίλειο Χριστόπουλο ενεργώντας βάσει καταστατικού.

Θεωρήσαμε ακόμη πιο πρέπον το συγκεκριμένο θέμα να μεταφερθεί στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας.



2) Ετήσιος χορός
Την οργάνωση και λειτουργία του ετήσιου χορού που θα πραγματοποιηθεί 24 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 στο ΑΚΡΟΑΜΑ LIVE.
 

3) Γενική Συνέλευση μελών-συνδρομητών
Τα ζητήματα της Γενικής Συνελεύσεως που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Esperos Palace.

Στη Γενική Συνέλευση θα καλεστούν όλα τα μέλη, τόσο τα οικονομικά τακτοποιημένα όσο και τα μη, καθώς επίσης και καινούργια μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν τώρα.

Αποφασίστηκε πως τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα από το 2012 μέχρι σήμερα να εισέρχονται ελεύθερα.

Όσο αναφορά τα μέλη που οφείλουν, θα πληρώνουν την υπόλοιπη οφειλή τους στην είσοδο της αίθουσας και έτσι θα περνούν στη Συνέλευση.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα νέα μέλη που θα θελήσουν να εγγραφούν εκείνη τη στιγμή, ώστε να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Σκοπός μας είναι να αναρτήσουμε όλα τα ονόματα των μελών, (είτε είναι οικονομικά τακτοποιημένα, είτε όχι) ώστε να γνωρίζει ο καθένας ποιές είναι οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματά του.

Όπως γνωρίζουμε όλοι η συνδρομή ανέρχεται στα 10€ (ευρώ) το μήνα, δηλαδή σε ετήσια βάση τα 120€.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα δημιουργηθεί από όλους τους ενδιαφερομένους μια νέα διευρυμένη και ισχυρή διοίκηση!

Με τον τρόπο αυτό θα φτάσουμε στην αρχική μας επιθυμία της λαϊκής βάσης. Έτσι ο κόσμος θα είναι εκείνος που θα αποφασίζει για τη διαχείριση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου