Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Τέλος εποχής για Παναγιωτίδη!


 
Παρελθόν από το σύλλογο αποτελεί ο Χρήστος Παναγιωτίδης, που για προσωπικούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και το αίτημά του έγινε δεκτό από τη διοίκηση.

<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Χρήστο Παναγιωτίδη, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο και του εύχεται ολόθερμα ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του! >>
 
 

Στο δεύτερο πέρασμά του από το σύλλογο ο 23χρονος κεντρικός οπισθοφύλακας, αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατος μέλος των <<γουναράδων>> αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή της φετινής σεζόν, καταγράφοντας 12 συμμετοχές (11 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο) και πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Τα καθοριστικότατα σε κρισιμότητα τέρματα του στη ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, καθώς επίσης και το ανείπωτης ομορφιάς νικητήριο γκολ με την έξοχη εκτέλεση πέναλτι στο Καμπανιακό, αλλά και η συνολική προσφορά του στο σύλλογο, το καθιστούν αδιαμφισβήτητα μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.
 
 

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο νεαρός αμυντικός δήλωσε : << Αποχωρώ σα φίλος και σε καμία περίπτωση ως εχθρός. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που είναι επαγγελματίες, και τους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία. Είμαι σίγουρος πως αυτό το καλό πρόσωπο που παρουσίασαν θα έχει συνέχεια, γιατί η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και τρομερά παιδιά. Ελπίζω να λυθούν τα διοικητικά προβλήματα του συλλόγου και η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου