Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Προπόνηση με απόντες και το βλέμμα στη Συνέλευση





Δύο απρόοπτα έκρυβε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που συνεχίστηκε σε εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λέτσιου.

Πιο συγκεκριμένα δε συμμετείχε σε αυτήν ο Θέμης Βελλίδης, που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ο πολύπειρος επιθετικός θα ακολουθήσει αύριο ειδική θεραπεία, ωστόσο από Παρασκευή αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρών στη κυριακάτικη αναμέτρηση, απέναντι στη Κοζάνη.

Αντίθετα πιο δυσάρεστα είναι τα νέα για το Χρήστο Σαραφιανό, που λόγω της ίωσης που το ταλαιπωρεί, εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και συνεπώς θα απουσιάσει από το ερχόμενο ματς, με το Νίκο Μουρζίδη να τον αντικαθιστά κάτω από τα γκολπόστ.

Η απουσία αυτή έρχεται να προστεθεί σε εκείνες του τιμωρημένου Τούλιου, (αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς) των στρατευμένων Τάντση και Χριστοφορίδη, καθώς επίσης και των τραυματιών Κουρτίδη και Ποπζαφίροφ.

Όσο αφορά μάλιστα το τελευταίο συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τοπογραφία, όπου θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του και παράλληλα ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στην ενεργό δράση.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική, ενώ στη συνέχεια έδωσαν έμφαση στην ειδική αντοχή με τη μπάλα, ολοκληρώνοντας τη προπόνηση με δίτερμα μικρής διάρκειας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του –κατά μια ώρα αργότερα- για τις 16:30, με το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στην αυριανή συνάντηση κορυφής που θα κρίνει πολλά αναφορικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Η υπάρχουσα διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την αυριανή ανοιχτή Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα στο Esperos Palace και στην οποία πιστεύουμε πως θα έχουμε μαζική προσέλευση αρκετών μελών-συνδρομητών, που έχουν ήδη ενημερωθεί τόσο τηλεφωνικώς (υπό τη μορφή sms), όσο και μέσα από το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και το διαδίκτυο.(blogs και sites)

Υπενθυμίζουμε πως τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο απολογισμός της χρονιάς (για το 2013) και παράλληλα η εκλογή νέου Δ.Σ μέσα από τις εσωτερικές διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου