Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Η Καστοριά έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της


 
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΓΣΚαστοριάς, παρουσία του προπονητή, Ανδρέα Λέτσιου, όλων των ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας, καθώς επίσης και εκείνης των ακαδημιών, και ακόμη αρκετών οπαδών του συλλόγου και διακεκριμένων δημοσιογράφων.

Ξέχωρα των παραπάνω τίμησαν την εκδήλωση με τη παρουσία τους η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, καθώς και ο ένθερμος οπαδός της ιστορικής μας ομάδας και προσωπικός φίλος του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, Μυροφορίδης Ηλίας.

Όσο για τους τυχερούς της βραδιάς το φλουρί από τη πρώτη ομάδα, έτυχε στο τερματοφύλακα, Νίκο Μουρζίδη και στη δεύτερη βασιλόπιτα που ήταν για τα τμήματα υποδομής της ομάδας, στο νεαρό Παναγιώτη Τσάγκαλη.

 

Ο γκολκίπερ που διάγει τη τρίτη του διαδοχική σεζόν στους <<γουναράδες>> παρέλαβε το αντίτιμο των 50 ευρώ, ενώ ο φέρελπις άσσος κέρδισε 20 ευρώ και μια δωρεάν μηνιαία συνδρομή, όπως δηλαδή είχε συμφωνηθεί το χρηματικό έπαθλο από τη διοίκηση.


 

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα οι παίκτες αποχώρησαν ενωμένοι με τη προσοχή τους να είναι στραμμένη αποκλειστικά στο αυριανό ματς και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις 12:30 στο καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι που έχει θεσπιστεί πριν τα εντός έδρας παιχνίδια, στο ξενοδοχείο Esperos Palace.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου