Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Νέος προπονητής ο Ανδρέας Λέτσιος



<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητή, Ανδρέα Λέτσιο, που αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. >>

Οι διοικούντες συμφώνησαν σε όλα με το 39χρονο τεχνικό και αφού διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για κοινή γραμμή πλεύσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Ουσταμπασίδης παρακολούθησε μαζί του τη σημερινή αναμέτρηση και θα τον παρουσιάσει επισήμως στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τη Τρίτη 7 Ιανουαρίου και ώρα 16:00. (στην αμέσως επόμενη δηλαδή προπόνηση της ομάδας)
 
Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Λέσιου

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΓΣΚαστοριάς, ο νέος προπονητής του συλλόγου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

<< Αναλαμβάνω από σήμερα τη Καστοριά. Αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόκληση να δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο.

Παρακολούθησα από κοντά την ομάδα (στο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης) και έβγαλα αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι θετικά.

Θεωρώ πως η Καστοριά δε βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία και πιστεύω ότι μέσα από τη δική μου δουλειά θα γίνει ακόμη καλύτερη στο προσεχές μέλλον.

Στόχος μου είναι ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο, να μας στηρίζει και εμείς από τη πλευρά μας να τον ανταμείβουμε, ώστε να φεύγει χαρούμενος και ικανοποιημένος.

Ευχαριστώ το πρόεδρο και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνουν και ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους!  >>



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ανδρέας Λέτσιος, είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό, τόσο για τη ποδοσφαιρική όσο και τη προπονητική του καριέρα.

Η επαγγελματική ενασχόλησή του με το άθλημα χρονολογείται στο 1990 όταν και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου, ο νεαρός τότε επιθετικός υπέγραψε στην ανδρική ομάδα, όπου οποία παρέμεινε για οκτώ διαδοχικά χρόνια! Ακολούθησε η Χαλκίδα, ο Αθηναϊκός, ο Πυρσός Γρεβενών (στον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ!) , ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καρδίτσα και ο Αιολικός Μυτιλήνης, με τον οποίο και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο φινάλε της σεζόν 2004-2005.

Ως προπονητής έκανε τα πρώτα του βήματα στους τοπικούς συλλόγους του Νομού Γρεβενών, ωστόσο γρήγορα ξεχώρισε και κλήθηκε να αναλάβει το πόστο του Ενωσιακού προπονητή στην ΕΠΣ Γρεβενών, την οποία καθοδήγησε σε μια άκρως επιτυχημένη διετία, αναδεικνύοντας πολλούς νεαρούς, ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Αποτέλεσμα ήταν η προαγωγή στη μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής, το Πυρσό Γρεβενών, με τον οποίο ξεκίνησε τη καλοκαιρινή προετοιμασία και αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου