Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Οι αποφάσεις του χθεσινού Δ.Σ




Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο Esperos Palace παρουσία της διοίκησης αλλά και των δύο αρχηγών της ομάδας, με τους Βασίλη Αναγνωστόπουλο και Δημήτρη Παπαδόπουλου να εκπροσωπούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.



Παρελθόν από το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελεί ο Τάτες Αντώνιος που υπέβαλλε γραπτώς τη παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη.


Ο πρόεδρος τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο σύλλογο και του ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει της συνέχειας.


Από εκεί και πέρα συζητήθηκε η συνολική ανασκόπηση της ομάδας με τους διοικούντες να εκφράζουν τη πίστη και την αισιοδοξία τους για τη παραμονή του συλλόγου στη Τρίτη Εθνική.


Συν τοις άλλοις η μεταγραφική αντεπίθεση του συλλόγου αποφασίστηκε να ξεκινήσει με τον Ιωάννη Πατσιόπουλο (από το Nέστωρ Νεστορίου) και να συνεχιστεί με το Νίκο Λαζαρίδη (από την Ερέτρια Κοζάνης)

Όσο αναφορά τη μεταφορά του συλλόγου και τον τρόπο διαχείρισής του αποφασίστηκε η ομάδα να πορευτεί ως έχει μέχρι το τέλος της σεζόν, με την υπάρχουσα διοίκηση να παραμένει και να γίνεται μάλιστα διευρυμένη με τη παρουσία ανθρώπων και εταιρειών που επιθυμούν να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν οικονομικά στο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου