Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Φουλάρει ενόψει Πενταλόφου


 
Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Δόξα Πενταλόφου.

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν ξεκινώντας προθέρμανση με μπάλα και δίνοντας στη συνέχεια ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις ταχύτητας, αλλά και τακτικής.

Ακολούθησαν στημένες φάσεις μέσα από το δίτερμα, με τον Ανδρέα Λέτσιο να τονίζει στους παίκτες την εμπιστοσύνη προς αυτούς και παράλληλα την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από το μέτωπο του Κόστα Ποπζαφίροφ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή, που ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Αύριο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ρεπό σε μια προσπάθεια αποφόρτισης και παράλληλα ξεκούρασης των παικτών, ενόψει του κρίσιμου μεθαυριανού αγώνα.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 10:45 το πρωί της Κυριακής στη Pizza Fina, καθώς η αποστολή θα γευματίσει στις 11:00 και μισή ώρα αργότερα θα αναχωρήσει οδικώς για τη συμπρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου