Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το τρίτο ημίχρονο του ματς


 
 Άκρως ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών που έπειτα από ένα τόσο συναρπαστικό παιχνίδι, μίλησε ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία.

Προπονητής Οδυσσέα:  Θωμάς Βυζαρμάνης

Ποιοτικά το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Κρίθηκε στη θέληση και το πάθος, που ήταν σαφώς μεγαλύτερο από πλευράς Καστοριάς. Ξεκάθαρα φάνηκε πως η ομάδα σας ήθελε περισσότερο τη νίκη, που τη πήρε δίκαια με βάση τη συνολική εικόνα του ματς.

Ήρθαμε με αρκετές απουσίες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια γιατί ακολουθούν πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία στη Καστοριά και να πετύχει όλους της τους στόχους.

 
Προπονητής Καστοριάς: Ανδρέας Λέτσιος


Τα τεράστια ψυχικά αποθέματα των παικτών μου συντέλεσαν στην ολική ανατροπή. Κατέθεσαν μέχρι και τη ψυχή τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Η θέληση για το τρίποντο διαδραμάτισε το πλέον βαρυσήμαντο λόγο. Κερδίσαμε γιατί επιδιώξαμε πιο πολύ το τρίποντο από τον αντίπαλό μας.

Δε θεωρώ πως σήμερα είναι νίκη σωτηρίας, αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα άλμα ώστε να ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Δεν αρμόζει στην ιστορία και τη δυναμική της Καστοριάς να παλεύει για τη παραμονή της. Στόχος της δεν είναι η σωτηρία, αλλά να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Αν γίνουν μεταγραφές θα βοηθήσουν το έργο μας, αλλά να είστε σίγουροι πως αν ακόμη κι αυτό δε συμβεί, αυτοί οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Τρίτης Εθνικής και αρχικά για φέτος να διατηρήσουν το σύλλογο στα σαλόνια της Τρίτης Εθνικής


Από την πλευρά των φιλοξενούμενων δε θέλησε να μιλήσει κανένας ποδοσφαιριστής, ενώ αντίθετα από εκείνη των γηπεδούχων, την ομάδα εκπροσώπησαν ο αρχηγός της και σκόρερ σήμερα, Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και ο βασικός της τερματοφύλακας Νίκος Μουρζίδης.

 


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 
Θέλαμε πολύ το ματς και πήραμε τους τρεις βαθμούς κλείνοντας έτσι καλά το πρώτο γύρο. Πρέπει ωστόσο να παραμείνουμε εξίσου ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο που ξεκινά τώρα, γιατί οι αποστάσεις των ομάδων είναι μικρές.
Ευχόμαστε όλοι διοικητικά να γίνει κάτι μες την εβδομάδα, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Εμείς ως ποδοσφαιριστές θα κάνουμε τα πάντα μέχρι τέλους.
Όσο αναφορά το επόμενο ματς κόντρα στο Πυρσό Γρεβενών είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος ενισχύθηκε πολύ τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε το φαβορί και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου νε κερδίσουμε
 
 

 
 
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΖΙΔΗΣ

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Χρειαζόμασταν τη νίκη και τη πήραμε.
 
Το σπουδαιότερο ρόλο έπαιξε το γεγονός πως όλοι ήμασταν μια γροθιά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ
Το σημερινό ματς έγινε με δυσκολία. Τα παιδιά δώσανε τα πάντα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Παρόλα αυτά η ομάδα δε σώζεται με μια νίκη. Χωρίς λεφτά δε γίνεται τίποτα και δε μπορούμε να συνεχίσουμε.

Δε θα αφήσω ξεκρέμαστα τα παιδιά και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις. Είμαστε σε συνεχής διαπραγματεύσεις με ανθρώπους εκτός του Νομού που σκοπεύουν να επενδύσουν στο σύλλογο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους λιγοστούς αυτούς οπαδούς που αψήφησαν το τσουχτερό και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου