Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Οι αποφάσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ





Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νέας διοίκησης, με τη παρουσία έξι εκ των εννέα μελών.

Ο πρόεδρος καλωσόρισε το Διονύση Λίτσκα στη θέση του γενικού αρχηγού και του ευχήθηκε καλό κουράγιο.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο κλήρος πέφτει σε όλα μέλη της Διοίκησης, με στόχο να τελειώσει αξιοπρεπώς η χρονιά και τους ζήτησε σκληρή δουλειά, διότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο.

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν τα εξής τέσσερα παρακάτω θέματα :

Πρώτον ο ετήσιος χορός: η σημασία και η λειτουργία του.

Ο πρόεδρος επισήμανε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και ανέλυσε τι μπορεί να κάνει από τη πλευρά της η διοίκηση προκειμένου να διαχειριστεί σωστά την όλη κατάσταση, ώστε να προκύψουν έσοδα από τα οποία θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα συμφωνήθηκε τα έσοδα να εισπραχθούν από το ταμία του συλλόγου και την επόμενη μέρα του χορού να μοιραστούν όλα στους ποδοσφαιριστές.

Δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν ο μεθαυριανός αγώνας απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού. Το παιχνίδι έχει κομβική σημασία για τη συνέχεια, ενώ τονίσθηκε πως μέσα από την ομαλή λειτουργία του χορού θα μπορέσουμε να πάμε με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι που έχουμε τόση ανάγκη να κερδίσουμε.

Τρίτο θέμα αποτέλεσε η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, με το πρώτο όνομα που συζητήθηκε και ενδεχομένως να υπογράψει προσεχώς να είναι ο Δημήτρης Λαζαρίδης, που όπως όλα δείχνουν θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα, προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στο μεθεπόμενο ματς κόντρα στο Πυρσό Γρεβενών.

Τέταρτον συζητήθηκε και αναλύθηκε το θέμα που θα αποτελέσει την έκπληξη της βραδιάς του φετινού ετήσιου χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου