Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη με Λέτσιο



Διεξήχθη σήμερα υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λέτσιου η προπόνηση των <<γουναράδων>> με το πρόεδρο της ομάδας να καλωσορίζει στα αποδυτήρια το νεαρό τεχνικό και εν συνεχεία να το παρουσιάζει στους παίκτες.

Αμέσως μετά ο ισχυρός άνδρας των του συλλόγου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τη Κυριακή, για τη προσπάθεια που κατέβαλλαν απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τονίζοντας τους πως αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές των αποτελεσμάτων και ότι με ανάλογες εμφανίσεις, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Μετά τη πρώτη γνωριμία με το καινούργιο προπονητή οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε φουλ ένταση για περίπου ογδόντα λεπτά δίνοντας έμφαση στις αερόβιες ασκήσεις. (τόσο με τη μπάλα, όσο και χωρίς αυτήν)

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόστα Ποπζαφίροφ που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ απόντες ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και οι δύο τερματοφύλακες.

Ο Σαραφιανός λόγω του ότι ανέβασε υψηλό πυρετό, ενώ Μουρζίδης και Παπαδόπουλος είχαν ενημερώσει εξασφαλίζοντας έτσι ειδική άδεια.

Επόμενη συνάντησε ορίστηκε για αύριο την ίδια ακριβώς ώρα, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανανεώνει το ραντεβού του για τις 15:30 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ποριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου