Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Προπόνηση σε φουλ ρυθμούς



Επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς που γυμνάστηκαν σε δυνατή ένταση για μια 1,5 περίπου ώρα.

Μετά τη καθιερωμένη προθέρμανση ακολούθησαν ταχυδυναμικές ασκήσεις με τελειώματα φάσεων στην εστία, ενώ ο προπονητής έδωσε σήμερα ιδιαίτερη έμφαση στο τομέα της τακτικής για να ολοκληρώσει τη προπόνηση με το οικογενειακό δίτερμα.

Απόντες ήταν οι τραυματίες Αναγνωστόπουλος, Κουρτίδης και Ποπζαφίροφ, καθώς επίσης και οι Μπαϊρακτάρης, Αλεξανδρίδης που είχαν εξασφαλίσει ειδική άδεια.

Την ίδια ώρα ο γκολκίπερ Σαραφιανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δε του επιτρέπουν να δώσει το παρών στη κυριακάτικη αναμέτρηση με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Ως εκ τούτου η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα με μοναδικό διαθέσιμο γκολκίπερ, το Νίκο Μουρζίδη.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Δόξα Πενταλόφου ολοκληρώνεται αύριο, καθώς το Σάββατο οι παίκτες θα πάρουν ανάσες, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανανεώνει το ραντεβού του για το απόγευμα της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου