Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης



 

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα όσα ακολούθησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Καστοριά): Δεν θα αναφερθώ σε άλλα θέματα εκτός από το αγωνιστικό. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκοπό τη νίκη. Φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο με τη διάθεση που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μείναμε με δέκα παίκτες περίπου στο 55΄από ένα λάθος διαιτητικό.


Έτσι με την κόκκινη που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί ήταν και το κλειδί όλου του παιχνιδιού, παραδοθήκαμε στις ορέξεις του αντιπάλου και ήρθε αυτό το βαρύ για μας 4-1. Συνεχίζουμε εμείς όσο μπορούμε και όσοι το πιστεύουμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτή τη χρονιά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κοζάνη εντός έδρας η οποία είναι εξίσου καλή ομάδα, θα το παλέψουμε και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε.


 
 

Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης): Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2014 και θέλαμε να παρουσιάσουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, το καταφέραμε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι, απλά με τα προβλήματα τους φαντάζομαι ότι αυτή ήταν η αιτία που δεν αντέξανε στο δεύτερο ημίχρονο στο ρυθμό μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος απ τα παιδιά. Ότι έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα οφείλετε στου παίκτες, οι όποιοι είναι πολύ καλοί και σαν αθλητές και σαν επαγγελματίες, δουλεύουνε και προσπαθούν να ανταμειφτούν και φυσικά στη διοίκηση που είναι κύριοι με "Κ" κεφαλαίο. Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο σωστή διοίκηση και γι αυτό πάει καλά η ομάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου